Total Humiliation

You can talk about anything here

Moderator: Global Moderator

Post Reply
User avatar
LaZy
Honorary Officer
Posts: 2444
Joined: Sat Jan 12, 2008 3:44 am
Location: Ferragudo Portugal
Contact:

Total Humiliation

Post by LaZy »

Image

Total humiliation as villagers raize a factory. Please note the playa is actually going 2v1 and is still being a pain.

Out

User avatar
joe4holly
N3O Officer
N3O Officer
Posts: 1703
Joined: Tue Mar 25, 2008 3:16 am
Location: Southamption

Re: Total Humiliation

Post by joe4holly »

LOL

For those who ask I deleted evrything as lazy was raiding me for 2 games in arow and i got anoyed . He owned my army asn as i was otto it was gg for me .

why was the factory in the middle of the map ?

emperoral
N3O Officer
N3O Officer
Posts: 569
Joined: Wed Nov 14, 2007 11:36 pm
Location: Lincoln, Uk

Re: Total Humiliation

Post by emperoral »

Ouch hello that the fire brigade some angry mob of villagers are burning down me factory!

User avatar
Sporting_Lisbon
N3O Officer
N3O Officer
Posts: 5276
Joined: Fri Jun 17, 2011 3:18 pm
Location: Lisboa

Re: Total Humiliation

Post by Sporting_Lisbon »

Nice computer, I want one like yours :D

Navarone_Guy
Honorary Officer
Posts: 1206
Joined: Wed Nov 14, 2007 9:02 am
Location: Over there

Re: Total Humiliation

Post by Navarone_Guy »

Well played, Dan! That's noobin' it up big time!
Groovy.

User avatar
Highlander999
Colonel
Colonel
Posts: 674
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:31 am
Location: Scotland

Re: Total Humiliation

Post by Highlander999 »

[quote=""joe4holly""]LOL why was the factory in the middle of the map ?[/quote]

It's not, it looks to be on the edge
Image

djdan
N3O Member
N3O Member
Posts: 1660
Joined: Tue Nov 13, 2007 3:03 am
Steam: SpanktheMonkey
AOE3 Nickname: djdan

Re: Total Humiliation

Post by djdan »

And you said you had a terrible computer lazy? LOL
Yeah this was fun the game had already been over i just thought why not attack the factory with 29 vills and see if i can take it down, you can see the result.

I'm still yet to figure out how to rotate the camera? It seems Ctrl and drag mouse selects units, is it in the options screen somewhere?
From the OP maker of the OP Sigs, Cleeduz brings maybe some of his best work yet!
Image

Post Reply